Over DT Siermetalen

Over ons

Je hebt onze producten vast wel eens gezien! In een tuincentra of de huis & tuin decowinkel in de buurt? Hoe makkelijk is het nu dat je onze handgemaakte deco producten ook kunt bestellen vanuit onze webshop!

Wij van D&T Siermetalen beschikken over een zeer ruim assortiment siermetalen decoraties voor binnen & buiten. Wij ontwerpen en produceren zelf elk siermetalen product in het mooie Sallandse Holten. Ook zijn wij regelmatig te vinden op lifestyle beurzen waar een ruime variatie van ons productaanbod is te zien en te koop.

Hieronder ziet u een sfeerweergave van de beurs waar wij onlangs stonden. Klik op de button eronder om direct naar al onze producten te gaan die meteen online zijn aan te schaffen. Zie je iets wat je geweldig vind maar toch liever net iets anders? Dat is geen probleem! We kunnen onze producten naar wens ontwerpen en produceren.

Wederverkoper?

Buitenom onze webshop leveren wij veel aan diverse winkels en tuincentra. Bent u een wederverkoper of groothandel en wilt u onze producten opnemen in uw assortiment?

Voor afspraken voor het afnemen van grote aantallen kunt u via deze pagina contact met ons opnemen.

Op zoek naar iets unieks? Gevonden!

Omdat wij zelf ontwerpen en produceren kunnen we ook maatwerk metalen decoraties produceren. Denk hierbij aan geboortecadeaus met naam, gewicht en geboortedatum en tijd, unieke metalen wanddecoraties, gedenkplaten & meer.

Maar ook metalen naamborden voor thuis of op het werk. Wilt een u eigen lijn met siermetalen producten voor uw winkel? Onze ontwerper maakt in samenspraak met u het gewenste ontwerp en alles word in onze eigen fabriek in Holten gefabriceerd.

Wilt u meer informatie over op maat gemaakte sier metalen producten of een vrijblijvende afspraak maken om kennis te maken? Klik dan op de button hieronder. Onze maatwerk producten voor consumenten zijn te vinden in onze shop. Hier kunt u meteen de juiste gegevens tijdens het bestelproces doorgeven zodat we direct aan de slag kunnen met uw unieke handgemaakte siermetalen product!

Let op: maatwerk producten zijn specifiek voor u geproduceerd en zijn daarom uitgesloten van retournering.